Prvi i najvažniji deo je deo sa bazom fajlova (nešto slično pomenutim Avsim i flightsim servisima) koji predstavljaju vaše radove i radove drugih ljudi koji su vezani za našu zemlju, a što da ne i prijateljske zemlje iz okruženja (prvenstveno mislim na BiH, CG i HR). S obzirom da paket koji planiram da uzmem za ovaj projekat dozvoljava neograničen prostor na disku i bandwidth ne bi bilo problema što se prostora i brzine preuzimanja tiče s obzirom da bi ova baza u odnosu na avsim i flightsim bila daleko manjaa. Drugi deo bi bio tematski forum za sve ono što nema veze sa letenjem na mrežama (dakle vaš forum i forum srpske ivao divizije ne bi bili ispražnjeni od članova). Jednoga dana nadam se da će moći da se realizuje i treći deo sajta gde bi naši ljudi davali svoje recenzije raznih dodataka za FS, ali otom potom.
Sve bi ovo naravno bilo ponuđeno potpuno besplatno dokle god budem mogao da od sopstvenih prihoda finansiram hosting i domen. Sajt bih sam napravio (html, php i mysql su mi praktično maternji jezici
Interesuje me vaše mišljenje o ovome i koliko bi ovakav projekat bio podržan od strane ove Vatsim zajednice.
Puno pozdrava,
Djole
P.S. Ukoliko smatrate da sam omašio sobu izvinjavam se
Edited by Djole, 11 November 2011 - 02:26 PM.