Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aplikacija
SCGvACC Forum > JAT VA > Flight Academy
Pages: 1, 2, 3
nidzaa
ljudi sta bi sa ovom akademiom?? jel josh uvek radite ili?? odradio sam 2,3 casa sad od nove godine i odjednom su svi instruktori nestali :S :S a pratim na servinfu non-stop i nikad ne vidim nikog??
Zoran Dimitrov
Kolega, pa ne mislis valjda da neko tamo sedi ceka da dodje neki djak?

Zakazi cas, dogovori se i videces bice tamo bas u to vreme.

Tosa
Akademija radi punom parom kolega smile.gif i slobodno pisite nekom od instruktora na PM da bi se dogovorili oko termina i uskladili slobodna vremena i casovi ce sigirno biti odrzani. Ja sam slobodan cele nedelje i imacu gust raspored za istu sa ucenicima.

Pozdrav
nidzaa
aha.. smile.gif ok.. nisam znao da treba ja da jurim instruktore.. postho ne znam... nekako mi bilo glupo da smaram ljude.. a sad kad ste mi rekli.. necete imati mira od mene..hahahah biggrin.gif biggrin.gif shalim se.. smile.gif
Tosa
Evo resih da napisem koju rec o radu nase virtuelne akademije. Zadovoljstvo mi je reci da nasa akdemija radi punom parom i da ima sve vise i vise polaznika koji da uspehom pohadjaju akademiju. Ono sto me veseli je ozbiljnost i zainteresovanost koju kandidati pokazuju. Pohvalio bih Baneta, Kremica, Strugara, Milana Radojevica i ostale (da mi neko ne zameri ako sam ga izostavio) na pokazanoj ozbiljnosti i zainterosovanosti da ovde nesto nauce. Trenutno se sprovodi obuka i iz VFR i iz IFR-a letenja, sto bi se reklo, pici se punom parom.
Zahvalio bi se instruktorima koji odvajaju svoje slobodno vreme i unapredjuju ovu nasu zajednicu.

Pozdrav,

Tosa
Krema
I ja bih se zahvalio instruktorima na strpljenju pre svega. Ima nas raznih,da sam ja instruktor vec bi izludeo.
Ocemo li danas neki krug i cas napraviti? Ja sam slobodan.
Nenad Grubanovic
Zar ti nisi Dragan? thinking.gif
Krema
QUOTE(Nenad Grubanovic @ Feb 12 2009, 22:12) *

Zar ti nisi Dragan? thinking.gif

eek.gif Valjda sam cool.gif
ilijar10
I ja bih se prijavio,takodje,od NULE , pojma nemam,leteo sam sa malim sportskim offline,onako,sta ja znam,bez navigacie,poletim,letim,letim a gde sletimneznam ni sam heheh , znaci od nule biggrin.gif , mozete me add na msn ako hocete ilijar10@hotmail.com
Krema
QUOTE(ilijar10 @ Mar 3 2009, 23:21) *

I ja bih se prijavio,takodje,od NULE , pojma nemam,leteo sam sa malim sportskim offline,onako,sta ja znam,bez navigacie,poletim,letim,letim a gde sletimneznam ni sam heheh , znaci od nule biggrin.gif , mozete me add na msn ako hocete ilijar10@hotmail.com

Nesto su nam instruktori u zadnje vreme zauzeti pa ni mi nemamo casove koji smo krenuli pre nove godine. mr_green.gif Znaci budi strpljiv,neko ce se vec javiti i zakazace ti casove,a za to vreme polako i detaljno prelistaj forum i probaj naci sve sto bi ti moglo pomoci. Moj savet ti je da prvo proucis skolske krugove i frazeologiju.
zeljkok
Zdravo,

Nadam se da akademija radi.
Zeli bih da se i ja prijavim takodje,od NULE.

Pozdrav,
Zeljko
marko95
Pozdrav,
Ja imam malo iskustva u offline letenju, i zeleo bih da imam casove i da ucim sve od nule!

Vatsim ID: 1119268
Marko Radukin
Kristian
Pozdrav,
ja imam iskustva u online i offline letenju znam sve osnove,školski krug,kapljicu,znam frazeologijup abih želeo da upotpunim svoje znanje,nadam se da akademija radi i dalje. plane.gif

Kristian VATSIM ID :1118235
sNIp
pozz svima...prijavljujem se ovde da bih nesto vise naucio,posto ocigledno imate odlicnu akademiju,sa dobrim instruktorima..Inace ja imam iskustva na VATSIMU(svi vidovi leta,i prekookeanski)...leteo sam u EASTAVIA,a posto ta kompanija nema skoro nikakvu akademiju,odlucio sam da se javim ovde..

ukratko o meni:
Nenad Despotovic(bivsi nick na VATSIMU EAV324)
Sremska Mitrovica
Elektrotehnicar racunara
Ivanz80
Pozdrav svima i dobrodosli! Ja sam se vec svima ponaosob javio , ostalo je da se dogovore termini kada cemo raditi.

Trenutno sto se mene tice mogu izdvojiti vremena samo za 2 kandidata nedeljno, s'obzirom da vec izvestan period radimo u kontinuitetu Aleksandar Strugar i ja, a od skora nam se pridruzio i Radojevic Milan , ne verujem da cu moci da izadjem u susret novajlijama sto se casova tice, bar ne u narednih 10tak dana.

Danilo
ajde bacucu se i ja u obuku ...

javljacu par dana unaprijed termine ovdje pa svi zainteresovani mogu da se pojave ... clap.gif
Ivanz80
Svi koji su u mogucnosti neka dodju veceras ,bicu online, Vrsac (LYVR) od 1800h-2000h LOC.
enaB
Svi? 1eye.gif innocent.gif
Ivanz80
Svi gore "sveze"prijavljeni ! A i ti si dobrodosao!
kosta93
Docicu ja na twr wink.gif
enaB
QUOTE(Ivanz80 @ Aug 15 2009, 12:42) *

Svi gore "sveze"prijavljeni ! A i ti si dobrodosao!

Šalim se ja malo. Posle pola godine bio bi red prvo sam da letim dok se ne vratim bar u pređašnje stanje, pre nego što nekoga od vas opet počnem da vučem za rukav smile.gif
Gavran
Postovani, zeleo bih da se prijavim u vasu flight akademiju.Davno sam leteo (amaterski) i nesecam se nesto puno komandi i to, i zato bih da krenem od nule da ucim!Imam 15 godina (jos 2 meseca i 16) iz Sombora sam, idem u Elektrotehnicku skolu, volim avione i avijaciju...Kada bih naucio osnovno, zeleo bih da se baziram na B737 koji bi u detalje obradjivao..Eto ukratko o meni, nadam se da ce te me primiti!

p.s:Imam 2 pitanja:

1.Da li vrsite obuke na vojnim avionima tipa Miga 29, Galeba g-2?
2.Posto davno nisam igrao MFS imam pitanje nevezano za obuku.Da li moze da nam se avion nekad u sred leta pokvari, da pocne da gori motor, da otpadne krilo, da dodje do dekompresacije kabine i slicno.Kolko se ja secam nikad mi se ovo nije desavalo!

Hvala unapred!
kosta93
e pa dobro ti nama dosao smile.gif mislim da se mi znamo sa mfs-yat foruma
Nikola
QUOTE(Gavran @ Sep 13 2009, 14:58) *

Postovani, zeleo bih da se prijavim u vasu flight akademiju.Davno sam leteo (amaterski) i nesecam se nesto puno komandi i to, i zato bih da krenem od nule da ucim!Imam 15 godina (jos 2 meseca i 16) iz Sombora sam, idem u Elektrotehnicku skolu, volim avione i avijaciju...Kada bih naucio osnovno, zeleo bih da se baziram na B737 koji bi u detalje obradjivao..Eto ukratko o meni, nadam se da ce te me primiti!

p.s:Imam 2 pitanja:

1.Da li vrsite obuke na vojnim avionima tipa Miga 29, Galeba g-2?
2.Posto davno nisam igrao MFS imam pitanje nevezano za obuku.Da li moze da nam se avion nekad u sred leta pokvari, da pocne da gori motor, da otpadne krilo, da dodje do dekompresacije kabine i slicno.Kolko se ja secam nikad mi se ovo nije desavalo!

Hvala unapred!

1. Zvanicno niko iz jat va ne drzi obuku za borbene zvione, s obzirom da je FS civilni simulator a jat va civilna virtuelna kompanija...
2. ne moze bash da otpadne krilo, ali napredniji addoni mogu da simuliraju dosta kvarova...
Gavran
@Kosta93

Znamo se! biggrin.gif

@Nikola

Otpadanje krila je bila simbolika, biggrin.gif Hvala na odgovoru!
kosta93
QUOTE(Gavran @ Sep 14 2009, 19:45) *

@Kosta93

Znamo se! biggrin.gif

@Nikola

Otpadanje krila je bila simbolika, biggrin.gif Hvala na odgovoru!

e pa drago mi je da bar neko sa mfs-yat-a zeli da napreduje i uci nesto novo smile.gif
Milos
ja bi isto da se prijavim za pilotsku akademiju...koga da kontaktiram za casove i kada cu poceti? smile.gif
kosta93
dobrodosao kolega smile.gif
Ivanz80
Dobrodosao Milose, siguran sam da cemo se pre svega lepo druziti a i dosta toga nauciti.

Za pocetak prelistaj malo forum , konkretno Training department(skolski krug, uslovi i rezimi letenja, visinomer, transponder...) uostalom nadam se da cemo se uskoro videti on line pa cemo precizirati literaturu wink.gif

Sto se mojih slobodnih termina tice , a vazi i za ostale zainteresovane do cetvrtka 24.09. sam slobodan svakog dana od 17h-19h. Ocekujem da potvrdite termin(e).

Milos
moze u subotu oko 17 da dodjem na forum ili na vatsim?
Danilo
QUOTE(Milos @ Sep 25 2009, 03:06) *

moze u subotu oko 17 da dodjem na forum ili na vatsim?

Aj vidjecemo ko je tu ... smile.gif
vladimir88
Zdravo!
Ja sam nov u svemu ovome.
receno mi je da se ovde prijavim za obuku letenja.

kosta93
predpostavljam da ste vi kolega od veceras sa migom smile.gif dobro nam dosao nadam se da se uskoro vidimo a i cujemo smile.gif
vladimir88
QUOTE(kosta93 @ Sep 25 2009, 23:05) *

predpostavljam da ste vi kolega od veceras sa migom smile.gif dobro nam dosao nadam se da se uskoro vidimo a i cujemo smile.gif

Da ja sam sa migom. Kada nogu da pocnem sa obukom?
Milos
da li neko zna neki odredjeni datum kad su casovi i u koje vreme?

za ivanz80 ja mogu oko 5-6 samo da se dog tacno gde i kako...
Ivanz80
Sto se mene tice mozemo sutra u 17h na LYVR, da se malo upoznamo i vidimo sta bi trebalo da instaliras...

sNIp
evo i mene ponovo.. konacno opet instalirao FS,i obavio 2 probna leta za Cairo i Tivat(gde je bilo manjih problema)... uglavnom,vracam se kao aktivan pilot.. smile.gif
Danilo
QUOTE(sNIp @ Oct 5 2009, 22:59) *

evo i mene ponovo.. konacno opet instalirao FS,i obavio 2 probna leta za Cairo i Tivat(gde je bilo manjih problema)... uglavnom,vracam se kao aktivan pilot.. smile.gif

obuka kolega pa aplikacija za JAT virtual pa ucenje pa odobravanje svega pa ACARS ..c c cc smile.gif nemoze se hop u JAT va smile.gif pored ovih vukova sto voze konkord smile.gif
DamirAERO
Evo ako moze check na 737NG u nedjelju 11.10 navecer ili kroz tjedan. hvala
Milos
nisam bio tu...ajde ovih dana ti vidi kad mozes tacno pa da se dogovorimo za termin?
SRB_PI
шта треба скинути(аеродроми, авиони и софтвер?), хтео бих обуку из почетка.............
kikisp
evo i ja da se prijavim za obuku...Letim offline vec dugo dugo dok sam online pocetnik.. molio bih instruktore koji su slobodni da mi se jave pa da se dogovorimo...
Stefan
Mikla
Ja bih voleo obuku jednog dana pa me zanima sta treba spremiti sto se tice znanja. Moze na PM, thx
Aleksandar Jacimovic
smile.gif Pozdrav buducim kolegama!
Sve sto se tice obuke(scenario,avion-i,materijali, naci cete ako malo prelistate forum(narocito Training department) kao i podforum Flight Academy.
Sto se tice prakticnog rada,molio bih sve zainteresovane da me kontaktiraju na PM da bi se dogovorili oko termina . thumbsupguy.gif

smile.gif Evo i nekih korisnih linkova:
http://www.scgvacc.net/forum/index.php?showtopic=2381
http://www.scgvacc.net/forum/index.php?showtopic=2378
Mirko
Pozz narode .... Ja sam nov ovde, jedva se snadjoh , al vredi svake sekunde slobodnog vremena ...

Prijavljujem se za akademiju od pocetka (malo me blam jer vidim da ste svi vi vec iskusni)

Hvala vam puno .... Happy landing to all pilots

zeljkomil
[Postovani

Voleo bi da se prijavim na akademiju, na fs sam oko 5 godina ali ne preko mreze. To sam probao nekoliko puta samo da slusam. Pojma nemam kakva je procedura dalje i kome direktno da se javim.

zeljko milosevic (nije me uopste blam) sto imam 44god
Ivanz80
Pozdrav kolege, sto se tice nekog uvoda u online letenje(VATSIM) stojim vam na raspolaganju od sutra (16h). Za precizniji dogovor kontaktirajte me putem PM-a.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.